Állások, ingyenes képzések – Téli közfoglalkoztatás!

Kérem, segítsen és juttassa el minél több emberhez az információt , hogy az sok családban szerezzenek szakmát, képesítést!
Azért, hogy a zord, hideg, sötét téli napok se teljenek tétlenséggel… Czomba Sándor, az NGM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a téli közfoglalkoztatást érintő kormánydöntésről nyilatkozott a kormany.hu-nak.
Használja ki a lehetőséget, és legyen azon több ezer munkanélküli között, akik bevonásra kerülnek a közmunka-programba ezen a télen.

Közülük százezren dolgoznak majd idén novembertől jövő év áprilisáig, további százezren pedig olyan költségtérítés mentes képzést, továbbképzést vagy átképzést kapnak a közfoglalkoztatás keretében, amellyel elhelyezkedési esélyeik a nyílt munkaerőpiacon növekedhetnek. Legyen közöttük Ön is! Amennyiben munkanélküli álláskereső ne hagyja ki ezt az INGYENES tanulási lehetőséget, és jelezze már MOST részvételi szándékát előre, hogy bekerülhessen!A téli átmeneti közfoglalkoztatásban várhatóan részt vesz majd a jelenlegi közfoglalkoztatottak egy része, de bevonásra kerülnek további hátrányos- és halmozottan hátrányos helyzetű, mély szegénységben élő és a kisebbségben élő nemzetiségi álláskeresők is!A 2013/2014-es téli időszakra tervezett közfoglalkoztatás országos szintű programként működik majd. Pontosan ezért… Amennyiben Ön is ehhez a réteghez tartozik, ne hagyja, hogy mások megelőzzék, és lemaradjon erről a lehetőségről! ELŐREGISZTRÁLJON MOST – KÉPZÉSI LISTA ITT!!!

Az idén decembertől jövő év március végéig tervezett képzési időszakban a közfoglalkoztatottak számára különböző, az igényekhez alkalmazkodó felzárkóztató, szakmai felkészítő, betanító, és szakmai végzettséget adó tanfolyamok elindítása van terve véve annak érdekében, hogy a résztvevők elhelyezkedési esélyei a nyílt munkaerőpiacon növekedjenek. Regisztráljon időben, hogy ne maradjon ki a pár napon belüli óriási jelentkezés miatt az IGYENES képzésből, és Ön is szakmát szerezhessen IGYEN!!! A közfoglalkoztatásban résztvevők a képzések ideje alatt a jogszabályban meghatározott közfoglalkoztatási bért kapják, a foglalkoztatás és képzés várhatóan hétköznaponként, napi 6 órás időtartamban történik majd. Ön se szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és jelentkezzen MOST az elsők között!!!
Téli közfoglalkoztatás.

HIREK.WS.ALL HIREK.WS.ORSZAGOS