Téli közfoglalkoztatás

Kérem, segítsen és juttassa el minél több emberhez az információt , hogy az sok családban szerezzenek szakmát, képesítést!

Azért, hogy a zord, hideg, sötét téli napok se teljenek tétlenséggel…


Czomba Sándor, az NGM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a téli közfoglalkoztatást érintő kormánydöntésről nyilatkozott a kormany.hu-nak.

Használja ki a lehetőséget, és legyen azon több ezer munkanélküli között, akik bevonásra kerülnek a közmunka-programba ezen a télen.

Közülük százezren dolgoznak majd idén novembertől jövő év áprilisáig, további százezren pedig olyan költségtérítés mentes képzést, továbbképzést vagy átképzést kapnak a közfoglalkoztatás keretében, amellyel elhelyezkedési esélyeik a nyílt munkaerőpiacon növekedhetnek.

Legyen közöttük Ön is! Amennyiben munkanélküli álláskereső ne hagyja ki ezt az INGYENES tanulási lehetőséget, és jelezze már MOST részvételi szándékát előre, hogy bekerülhessen!

A téli átmeneti közfoglalkoztatásban várhatóan részt vesz majd a jelenlegi közfoglalkoztatottak egy része, de bevonásra kerülnek további hátrányos- és halmozottan hátrányos helyzetű, mély szegénységben élő és a kisebbségben élő nemzetiségi álláskeresők is!

A 2013/2014-es téli időszakra tervezett közfoglalkoztatás országos szintű programként működik majd.

Pontosan ezért… Amennyiben Ön is ehhez a réteghez tartozik, ne hagyja, hogy mások megelőzzék, és lemaradjon erről a lehetőségről! ELŐREGISZTRÁLJON MOST – KÉPZÉSI LISTA ITT!!!

Az idén decembertől jövő év március végéig tervezett képzési időszakban a közfoglalkoztatottak számára különböző, az igényekhez alkalmazkodó felzárkóztató, szakmai felkészítő, betanító, és szakmai végzettséget adó tanfolyamok elindítása van terve véve annak érdekében, hogy a résztvevők elhelyezkedési esélyei a nyílt munkaerőpiacon növekedjenek.

Regisztráljon időben, hogy ne maradjon ki a pár napon belüli óriási jelentkezés miatt az IGYENES képzésből, és Ön is szakmát szerezhessen IGYEN!!!

A közfoglalkoztatásban résztvevők a képzések ideje alatt a jogszabályban meghatározott közfoglalkoztatási bért kapják, a foglalkoztatás és képzés várhatóan hétköznaponként, napi 6 órás időtartamban történik majd.

Ön se szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és jelentkezzen MOST az elsők között!!!

Tisztelettel:
Felnöttképzést folytató intézményünk.

 

hirek.ws.all | hirek.ws.orszagos